Spor Bilimleri Fakültesi
Spor Yöneticiliği

1. Sınıf Öğrencimizden Anlamlı Başarı

Spor Yöneticiliği Bölümümüz 1. Sınıf öğrencisi Ramazan Tomruk katıldığı Rugby Avrupa konferans 1 şampiyonası liginde takımı ile şampiyon olma başarısı göstermiştir.

Spor Yöneticiliği Bölümümüz 1. Sınıf öğrencisi Ramazan Tomruk katıldığı Rugby Avrupa konferans 1 şampiyonasında, Türkiye-Norveç-Bosna hersek -Finlandiya-Sırbistan yer aldığı zorlu grupta 4/4 yaparak yarı finale cıkma başarısı göstermiştir. Yarı finalde tekrar Norveç ile karşılaşan Milli Takımımız Norveç ‘i 28-12 yenerek finale yükselmiştir. Finalde ise Monako ile karşı karşıya gelen Rugby Milli takımımız zorlu geçen final maçını da 14-12 kazanarak Avrupa Konferans 1 şampiyonası ligini şampiyon olarak bir üst lige çıkma başarısı göstermiştir.

Bu tarihi başarıda büyük katkısı bulunan Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencimiz Ramazan Tomruk'u tebrik eder, başarılar dileriz.