Spor Bilimleri Fakültesi
Spor Yöneticiliği

Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programında İlk Mezuniyet Heyecanı

2020 yılında ilk kez öğrenci kabulüne başlayan Spor yöneticiliği anabilim dalı tezli yüksek lisans programı ilk mezununu verdi. Danışmanlığını Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlhan ADİLOĞULLARI'nın yaptığı, yüksek lisans öğrencisi Hilal Cihangir "Kadın Futbolcularda Akıl Dışı Performans İnancının Takım Direnci Üzerine Etkisi" konulu tezini, Anabilim dalı başkanı Prof. Dr. İlhan ADİLOĞULLARI, Balıkesir Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nahit ÖZDAYI ve Spor yöneticiliği bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Can ÖZGİDER'den oluşan jüri üyeleri önünde başarılı bir şekilde  sunarak mezun olma başarısı göstermiştir. Öğrencimize akademik hayatında başarılar dileriz.