Spor Bilimleri Fakültesi
Spor Yöneticiliği

SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ KARİYER GÜNLERİ II

Spor Yöneticiliği Bölümü 2023 yılı Kariyer Günleri kapsamında "Spor ve Dijital Oyunda Son Nokta: E-Spor" isimli söyleşi kapsamında Balıkesir Üniversitesi Arş. Gör. Serhat YALÇINER  Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileryle buluştu.

Gerçekleşen etkinlikte Arş. Gör. Serhat YALÇINER öğrencilere  E-Spor kavramını tanıtarak, E-Spor altında yer alan öğeleri ve E-Spor organizasyonunun ülkemizde ve dünyadaki gelişimi hakkında bilgiler paylaştı.  Sunumu sonrasında  Arş. Gör. Serhat YALÇINER Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Etkinlik sonunda Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan ADİLOĞULLARI ve  Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mahmut AÇAK bu özel gün anısına Arş. Gör. Serhat YALÇINER'e teşekkür hediyelerini takdim etti.