Spor Bilimleri Fakültesi
Spor Yöneticiliği

OTİZİMLİ BİREYLERLE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Görevlisi Saadettin EKİNCİ ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü koordinasyonunda gerçekleşen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan ÇALBAYRAM, Öğr. Gör. Sadettin EKİNCİ, çok sayıda öğrenci, otizimli bireyler ve onların kıymetli aileleri katılmıştır. Engellilerde Beden Eğitimi ve Spor dersi kapsamında öğrencilerimizi düzenlediği etkinliklere katılım gösteren otizimli bireylerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, bu anlamlı etkinlikte emeği geçen başta Öğr. Gör. Sadettin EKİNCİ, Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN ve ekibine, etkinlikleri düzenleyen tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.